Maak uw kippenhok vosbestendig met de Chicken Guard | Petcomfort

De specialist in hondenhokken, kennels en hondenhutten

  • Nederlands
  • Français

Maak uw kippenhok vosbestendig met de Chicken Guard

vosbestendig kippenhok met Chicken Guard hokopener

Een vosbestendig kippenhok is zeker geen overbodige luxe wanneer u regelmatig te kampen hebt met vossen of marters. Met de Chicken Guard beschikt u over een zeer efficiënte automatische deuropener voor uw kippenhok.

U kan een kippenweide op diverse manieren beveiligen: een verhoogde afsluiting met oversteek en welke voldoende diep is ingegraven, een schrikdraad langs de omheining. Al bij al is het redelijk eenvoudig om een vos uit de buurt van uw kippen te houden.

Wanneer u echter een snelle en doeltreffende methode zoekt om uw kippenhok zelf vosbestendig te maken, dan is de Chicken Guard automatische hokopener de oplossing.

Deze automatische hokopener kan gemakkelijk op het kippenhok worden geplaatst. De Chickenguard heeft een lichtsensor en timer die kan worden ingesteld zodat u zelf de tijdstippen kan bepalen voor het openen en sluiten van het kippenhok. Dit aparaat beschikt over een Failsafe mode zodat u met een gerust hart het kippenhok alleen kan laten.

Wanneer u enkel een timer gebruikt om de deur te sluiten, zou u de timer ongeveer 2 keer per maand moeten aanpassen om het ritme van de dagen aan te houden. Mocht u dit dan een keer vergeten, zouden de kippen wel eens kunnen worden buiten gesloten. Dankzij de Chicken Guard, met zijn ingebouwde timer én lichtsensor, moet u zich hier geen zorgen over maken.

Indien de originele deur van uw kippenhok niet kan gebruikt worden met de Chicken Guard hokopener, bestel dan ook meteen de Chicken Guard Deur.