Hondenhokken | Petcomfort

De specialist in hondenhokken, kennels en hondenhutten

  • Nederlands
  • Français

Hondenhokken

 

In 3 stappen naar het juiste hondenhok

1. Kies een hondenhok met de juiste afmeting

Het ideale hondenhok is dat hok dat past bij jouw hond. Een te klein hondenhok is niet comfortabel. In een te groot hondenhok gaat veel lichaamswarmte van je hond verloren.
Om de juiste grootte te bepalen neem je het beste de schofthoogte van je hond als richtlijn. Kies voor een hondenhok waarbij er zeker 5cm plaats is boven de schofthoogte.

2. Weet waar je hondenhok komt

Als je je hondenhok buiten wilt plaatsen kies je best voor een stevig hok. Eén dat bestand is warmte, koude, regen en wind. Zeker als het hok op een onbeschutte plaats komt moet je kiezen voor kwaliteit.
Een geïsoleerd hondenhok zorgt ervoor dat je hond het warm heeft in de winter en dat het er koel is in de zomer. Petcomfort heeft zelfs hondenhokken met vloerisolatie.
Een buitenverblijf voor een hond vraagt een stevig en waterdicht dak. Het dak van een hondenhok van Petcomfort bestaat uit betonplex, een waterdicht en duurzaam materiaal.
Alle hondenhokken van Petcomfort zijn uitgerust met een tochtschot. Zo zit of ligt je hond altijd uit de wind. Koude is immers niet goed voor de gewrichten van je hond.

3. Kies voor een onderhoudsvriendelijk hondenhok

De houten hondenhokken van Petcomfort zijn gemaakt van vurenhout. Ze kunnen tegen een stootje. Petcomfort levert met het hok ook de olie mee. Eén keer aanbrengen en het hondenhok is jarenlang beschermd tegen regen en vocht.
De hondenhokken van Petcomfort hebben een stevige en watervaste vloer om makkelijk schoon te maken en te desinfecteren. Dankzij het lichte dak uit betonplex maak je je hondenhok ook makkelijk open.

 

 

Classic hondenhok

Hondenhok Classic - Petcomfort

Silverline hondenhok

Hondenhok Silverline - Petcomfort

Deluxe hondenhok

Hondenhok Deluxe - Petcomfort

Dak in betonplex

Tochtschot

Aan huis geleverd

Antibijtpakket

Isolatie

Vloerverwarming

Als optie

 

Alle modellen

Alle modellen

Alle modellen

 

Classic hondenhokken

Met de Classic-lijn van Petcomfort kies je voor een stevige standaard. Gemaakt van licht én sterk vurenhout, dat je zelf afwerkt én personaliseert met een oerdegelijke olie. Met een Classic-hondenhok zit je hond altijd droog en uit de wind.

Silverline hondenhokken

De hondenhokken van de Silverline reeks van Petcomfort voldoen aan alle kwaliteitseisen van de Classic-lijn én zijn bovendien uitgerust met een antibijtpakket.

Deluxe hondenhokken

Geïsoleerde hondenhokken zijn aangewezen als je hond ook ’s winters buiten in het hok is. Warm in de winter en koel in de zomer: in de hondenhokken van de Deluxe-lijn van Petcomfort heeft je trouwe vriend het naar zijn zin het hele jaar door.