Hondenkennels, hondenren en gegalvaniseerde kennelpanelen | Petcomfort

De specialist in hondenhokken, kennels en hondenhutten

  • Nederlands
  • Français

Hondenkennels, hondenren en gegalvaniseerde kennelpanelen

Omheinde tuinen bieden niet altijd voldoende veiligheid voor uw hond. Maar al te vaak ontsnappen honden door gaten in of onder de omheining en lopen zij het risico om verloren of gewond te geraken. Sommige honden kunnen tijdens uw afwezigheid aanzienlijke schade aanbrengen in uw tuin of aan tuinmeubilair. Of misschien wenst u uw hond gewoon even veilig uit de buurt te houden wanneer u bezoek krijgt.

Om deze situaties op een diervriendelijke manier het hoofd te bieden is een hondenkennel en hondenrennen met metalen, gegalvaniseerde kennelpanelen een ideale oplossing. Bovendien zal uw hond u dankbaar zijn omdat hij zijn eigen, veilige plekje heeft in uw tuin.

Een hondenkennel of hondenren moet gekozen worden in functie van de grootte van de hond. Er moet voldoende ruimte zijn voor een slaaphok, een ligvlonder en ruimte waar de hond zijn boodschap kan achterlaten. Indien de kennel groot genoeg is zal uw hond deze ruimte ook respecteren zodat hij er geen knoeiboel van maakt. Een kleine hond kan evenwel in een relatief kleine kennel zijn gading vinden.

Vergeet in een hondenkennel / honderen ook niet om een degelijk, liefst geïsoleerd hondenhok (nachthok) te plaatsen. Een vlonder wordt door uw hond gebruikt als ligbed en zorgt ervoor dat uw hond niet meer op de koude ondergrond moet liggen. Dit is beduidend beter voor de gewrichten van uw hond. Maar het is ook mogelijk om heel de kennel uit te rusten met een op maat gemaakte, watervaste kennelbodem met anti-sliplaag.

Uw hondenkennel kan ook uitgerust worden met een gedeeltelijke of gehele dakbedekking en eventueel zelfs met dakgoten. In onze shop vindt u, naast kennelpanelen van verschillende afmetingen, ook nog andere accessoires zoals drink- en eetbakken welke aan de kennelpanelen vast kunnen gemonteerd worden. Deze kennelpanelen en hun toebehoren laten toe om zelf uw hondenkennel op maat samen te stellen voor iedere situatie (aanbouw tegen een bestaande muur, 4 open wanden of een kennel met één of meerdere beschutte kanten).

Kijk eens op de webwinkel pagina's voor kennelpanelen en hun toebehoren. Heeft u een vraagje, of vraagt u liever aan ons om een ontwerpje te maken en de gewenste kennen samen te stellen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

En u kan op onze webwinkel ook volledig samengestelde sets vinden zodat de keuze van uw hondenren nog gemakkelijker wordt!