Petcomfort - de specialist in hondenhokken, kennels en hondenhutten | Petcomfort

De specialist in hondenhokken, kennels en hondenhutten

  • Nederlands
  • Français

Gratis E-book

De 9 belangrijkste tips bij de keuze van het perfecte hondenhok.

Download hier jouw gratis exemplaar

Petcomfort - de specialist in hondenhokken, kennels en hondenhutten

Hondenhokken

De hondenhokken worden door ons zelf gemaakt en zijn bestand tegen de soms gure weersomstandigheden van ons land. Ze kunnen voorzien worden van extra isolatie, vloerverwarming en een anti-bijtpakket. Zo heeft je trouwe vriend het in elk seizoen naar zijn zin.

Hondenhutten

Je hond is in een hondenhut zeer goed beschermd. Je maakt zo een aangename tuinkamer voor hem waar hij graag zal in verblijven op de momenten dat het nodig is.
Doordat je het model, de afmeting en de kleur kan kiezen naar jouw wensen kan je een zeer mooi resultaat creëren.

Kennels

Omheinde tuinen bieden niet altijd voldoende veiligheid voor uw hond. Maar al te vaak ontsnappen honden door gaten in of onder de omheining en lopen zij het risico om verloren of gewond te geraken. Of misschien wenst u uw hond gewoon even veilig uit de buurt te houden wanneer u bezoek krijgt.

Transportkooien

Een hond veilig transporteren is geen overbodige luxe. Met onze diverse merken transportkooien is uw hond prima beschermd tijdens het transport in uw auto en heeft hij zijn eigen vertrouwde plekje bij elke uitstap.

Petcomfort: bezoek onze showroom of bestel online

Petcomfort is een speciaalzaak waar u een uitgebreid gamma hondenhokken, kennels, hondenhutten, kattenverblijven en transportkooien en benches vindt. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw huisdier.

De door ons gefabriceerde dierenverblijven zijn van hoge kwaliteit, aangepast aan onze Belgische weersomstandigheden. En indien gewenst, leveren en plaatsen wij de dierenverblijven bij u thuis.

Petcomfort is ook een webshop, waar u een deel van ons assortiment online kan bestellen. Wat is er immers gemakkelijker dan rustig uw keuze te maken en uw bestelling thuis te laten leveren? Toch extra advies nodig? Aarzel niet om ons te contacteren of een bezoek te brengen aan onze showroom te Booischot.