Nieuws | Petcomfort

De specialist in hondenhokken, kennels en hondenhutten

  • Nederlands
  • Français

Nieuws

Je hond heeft een comfortabel hondenhok nodig. Tijdens strenge winters of hete zomers is dat wellicht het belangrijkste wat je voor hem kunt doen. Dan moet je gewoon het beste geïsoleerd hondenhok vinden. Een hondenhok van deze soort beschermt je hond tegen bevriezing, onderkoeling of zorgt net voor heerlijke verkoeling.

Groot hondenhok voor buiten

Een groot hondenhok voor buiten is geen overbodige luxe wanneer je kiest voor een grote hond. Je hond houdt van jou en je huis, maar net als een jongvolwassene, hebben ze hun eigen persoonlijke ruimte nodig. Als je een hond van een groter ras hebt zoals Sint Bernard, Mastiff, Duitse Herder, dan zal een gemiddeld hondenhok niet zal volstaan. Zij hebben behoefte aan een groot hondenhok voor buiten.

hondenhut met kennels voor werkhonden beveiligingsfirma

Onlangs bouwden we een hondenhut met kennels op maat voor de 6 werkhonden van een bewakingsfirma, gevestigd in Luik.

Nadat we gecontacteerd werden door een architect die met de verbouwing bezig was voor de beveiligingsfirma, deden we een aantal voorstellen. Samen met de architect kwamen we tot het uiteindelijke eindproduct.

kattenverblijf op maat

Wij maken regelmatig dierenverblijven, hondenhutten en kattenverblijven volledig op maat. Zo mochten we onlangs dit schitterende kattenverblijf ontwerpen voor een klant welke zeer weinig plaats in zijn tuin heeft. Het hele kattenverblijf moest dus op maat gemaakt worden.

Wie aan een hondenhut denkt voor zijn trouwe viervoeter, kan deze ruimte ook voor andere nuttige toepassingen benutten. In onze standaard modellen vindt u reeds hondenhutten met een geïntegreerd  tuinhuis. Maar ook combinaties met houtopslag en fietsstalling zijn perfect mogelijk.

kattenren op maat

Een kattenren op maat kan een prima oplossing wanneer uw kat op een veilige manier binnen en buiten moet kunnen.

vosbestendig kippenhok met Chicken Guard hokopener

Een vosbestendig kippenhok is zeker geen overbodige luxe wanneer u regelmatig te kampen hebt met vossen of marters. Met de Chicken Guard beschikt u over een zeer efficiënte automatische deuropener voor uw kippenhok.

Uw kippen beveiligen tegen vossen en marters? Tips voor het beveiligen van uw kippenweide en afsluitbare kippenhokken.

hondenhok op maat

Heeft u niet echt veel plaats voor een hondenhok? Laat uw hondenhok op maat maken!.